L'Igualada Rigat va tornar a apallissar l'RHC Uri suís (1-13) en el partit de tornada d'una l'eliminatòria de setzens de final de la Europe Cup que va finalitzar amb un contundent resultat global de 2-20. En els vuitens, els anoiencs s'enfrontaran a un altre conjunt de Suïssa, l'RHC Diessbach, que es va desfer del La Vendeenne francès per un global de 11-7. El duel d'anada es disputarà el dissabte 1 de desembre a les Comes, mentre que la tornada serà el dissabte 19 de gener a terres suïsses.

En un matx jugat a la localitat de Seedorf, l'Igualada no va tenir cap problema per derrotar el seu rival. A la mitja part de l'enfrontament, els anoiencs ja guanyaven per un clar 0-7, i en la segona meitat no van afluixar i van clavar sis gols més. Jordi Méndez, amb cinc dianes, va ser el màxim golejador del partit, mentre que Oriol Vives en va fer quatre, Ton Baliu dos i Met Molas i Roger Bars un. Pels locals, Fussen va anotar la diana de l'honor al minut 38.

El tècnic del conjunt igualadí, Ferran López, va declarar que «hem de felicitar l'equip perquè ha estat molt professional. Hem treballat alguns aspectes que posarem en pràctica al partit del dissabte. Estar implicat al partit independentment del resultat és la meva feina. No volia que cap jugador es deixés anar». Pel que fa a la gran actuació de Jordi Méndez, López va explicar que «aquesta setmana hem treballat l'aspecte killer amb ell. S'està entrenant molt bé i ha fet un pas endavant en defensa, però ha de seguir treballant». Finalment, en referència a Manel del Valle, l'entrenador va dir que « té un paper difícil i treballa molt bé. És un premi merescut haver jugat 25 minuts».