L'Unicaja va tallar la ratxa de quatre victòries consecutives del MoraBanc Andorra i el va superar per un resultat final de 84-95 amb el lideratge del georgià Giorgi Shermadini, que davant el seu exequip no va tenir pietat, anotant 17 punts i capturant deu rebots. El georgià va estar secundat pel base Brian Roberts, que va fer 20 punts. Per la seva banda, el madrileny Jaime Fernández, que tornava com a rival per primer cop després del seu pas per Andorra, va ser rebut amb xiulets.

En la primera meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt de marge per als visitants (47-48). En el tercer quart, els malaguenys van obrir un forat de set punts i, en els darrers deu minuts, es van mantenir sòlids per obtenir la setena victòria de la temporada a la Lliga Endesa.