Feia tres jornades que el Manresa FS no assaboria el triomf a la lliga. Un temps excessiu per a l'inconformista equip de Paco Cachinero. Ahir, a la pista del Futsal Barceloneta, els de la capital del Bages van oferir unes excel·lents prestacions tant en atac com en defensa i van saber rendibilitzar les situacions favorables per segellar una golejada de prestigi.

Els manresans van començar el partit exhibint un alt nivell de concentració i intensitat i es van fer amb la possessió de la pilota i la iniciativa ofensiva amb la complicitat dels barcelonins, que van optar per defensar-se a mitja pista i intentar sorprendre els bagencs al contracop. Una pilota que va rebotar en el local Baldo va sorprendre Èric i va suposar el primer gol blanc-i-vermell. Només segons després, Santa va aprofitar un excel·lent servei per establir el 0 a 2 amb una volea. El domini dels visitants es va mantenir fins al descans, mentre Aleix es lluïa conjurant tots els contraatacs del Futsal Barceloneta, però no els va permetre assolir una diferència més àmplia a l'electrònic.

Els locals van iniciar el segon temps amb un jugador menys per l'exclusió del barceloní Baldo. Asis va treure rèdit de la situació i va establir el 0 a 3 (min 22). Entre els minuts 27 i 30 els manresans, amb tres gols més, van fer pujar un escandalós 0 a 6 al marcador. Aleix va exhibir tècnica assistint Carles Güell en el quart gol. La relaxació dels visitants va propiciar la reacció dels barcelonins (3 a 6), però Paco Cachinero va revertir la situació amb un temps mort.