La gimnasta de l'Egiba Marina Chavarria ha aconseguit aquest diumenge a Sant Petersburg (Rússia) la medalla de bronze en sincronisme al campionat del Món de trampolí per edats, en el seu cas en la categoria de 15 i 16 anys. La sallentina, que feia parella amb la val·lisoletana Érica Sanz, només ha estat superada per la parella russa Nazukova-Fetkulina i per la japonesa Harima-Masuzaki.

Chavarria ja va estar a punt d'entrar a la final de la prova individual dissabte, però un error a la segona rutina la va situar en la desena posició, a només 2 dècimes de les vuit primeres posicions.

En la jornada d'avui del campionat del Món també hi han participat, en la categoria de 17-21, els també gimnastes de l'Egiba Robert Vilarasau i Naira Rexach, que no han aconseguit entrar a les finals individuals.