No és un parcial de tennis. 1 a 6 és el resultat que va aconseguir ahir a la tarda el Manresa al camp municipal de Balaguer. Els manresans van jugar un dels millors partits de la temporada i van tenir l'efectivitat que se'ls va negar el diumenge anterior al Congost, quan van empatar a un gol amb el cuer Cambrils. La curiositat del partit és que l'àrbitre no va afegir cap minut de descompte a la segona part, en pensar que el marcador era prou clar. Però es dona la circumstància que, amb un gol més en el matx d'ahir, el Manresa seria ara mateix el líder de la categoria i, a més a més, hauria igualat el 7 a 1 que va infringir el Balaguer la temporada 1991-92 davant els blanc-i-vermells.

Com indica el marcador, el partit va ser de clar domini del Manresa. A la primera part, els de Piti Belmonte van tenir la possessió de la pilota i van disposar de les millors ocasions, encara que es va arribar al descans amb un ajustat 0 a 1. Va ser precisament al minut 8 quan el Manresa va obrir el marcador. Una falta llançada per Joel Priego la va refusar el defensor local Gabernet amb tanta dissort que la pilota es va introduir al fons de la xarxa. Mentre la defensa local mostrava moltes fissures, la manresana no permetia cap acostament perillós del Balaguer.

Al minut 21, Cuello va fer una bona rematada després de rebre una assistència de Sergi Soler, però la pilota va anar centrada. Al minut 35, per poc no es va tornar a veure un gol en pròpia porteria del Balaguer. Alsina va centrar des de la banda esquerra, la pilota va tocar un defensa i, quan ja entrava, un altre defensor va evitar el gol. Encara abans del descans, Alsina ho va provar des de fora de l'àrea i, en el descompte, una de les poques aproximacions locals va ser una rematada potent de Trota que Pol Busquets va aturar en dos temps.

El segon temps va començar explosiu. Quan es portava un minut de joc, Noah va materialitzar, de cap, una centrada de Bernat amb el segon gol visitant. Al minut 48 va arribar el millor gol de la tarda, obra de Joel Priego. Va ser un llançament molt intencionat que va tocar a l'escaire i va entrar en tocar a terra. El 0 a 3 encarava de la millor manera el partit per al Manresa. Però, al minut 49, Vendrell, de cap, retallava la diferència. Sense donar temps a una possible reacció dels de la Noguera, el Manresa va fer el quart al 50, tancant cinc minuts d'efectivitat plena. El quart gol manresà el va marcar Solernou a la sortida d'un córner que havia provocat Sergi Soler amb una rematada a boca de canó, rebutjada amb el peu pel porter Alfred. Ell mateix va aturar una nova rematada de Joel Priego, al minut 57. Amb l'1 a 4, el Balaguer va tenir una fase de forta pressió, però no va tenir continuïtat davant una defensa manresana molt segura en el dia d'ahir.

El Balaguer va anar abaixant el braços, oimés després del cinquè gol, obra de Marcel Bellido de vaselina (min 83). I, quan quedaven dos minuts per al final, Biel Rodríguez, que reapareixia després d'una intervenció quirúrgica, va arrodonir el marcador amb l'1 a 6.

L'empat entre els que manaven a la classificació d'aquesta jornada, el Mollerussa i el Viladecans (3-3), i els tres punts aconseguits pel Manresa ha provocat que hi hagi un triple empat a 25 punts, tot i que els lleidetans tenen un partit pendent que es va ajornar al camp de l'Andorra i que s'ha de jugar el dia 8 de desembre.