La derrota en la jornada anterior contra el Cardona va ser dura per al Gironella. Malgrat tot, els homes de Xavi Díaz van recuperar el somriure de la millor manera, amb una golejada al Fruitosenc.

El resultat de 0-0 al final dels primers 45 minuts feia presagiar un partit complicat per als gironellencs. Els locals van dominar però no van materialitzar les ocasions. «La sensació era que el partit es podia complicar», explicava el tècnic Díaz.

A la represa, el Gironella va sortir amb les idees més clares i, al minut 61, va obrir el marcador. Santmartí va resoldre amb una magistral vaselina una jugada combinada per la banda. El gol glocal va fer molt mal a un Fruitosenc que no va crear perill.

Arran del gol el Gironella va imposar encara més el seu domini i, al minut 67, no va fallar des del punt de penal per fer el 2-0. En els darrers deu minuts, els locals van tenir temps per fer dos gols més. Al minut 80, Uribe va fer el tercer de falta directa, en superar amb un xut ras la tanca defensiva dels bagencs. Pau Ragués, al minut 87, va fer el quart i definitiu gol, en aprofitar una bona centrada des de la banda.