El davanter del Futbol Club Barcelona Luis Suárez creu que el seu company de club Ousmane Dembélé ha d'"enfocar-se una mica més i ser més responsable en alguns aspectes", perquè els jugadors de futbol són uns "privilegiats".

"No crec que no s'hagi adaptat al Barcelona, perquè la seva relació amb els companys és la millor" i "se'l veu feliç", ha dit Suárez en la roda de premsa prèvia a l'amistós que disputaran França i Uruguai, a l'estadi de França aquest dimarts.

No obstant això, per a Suárez dedicar-se a la vida de futbolista "és un privilegi per a cada jugador", de manera que "s'ha d'enfocar una mica més i ser més responsable en alguns aspectes", ha comentat.

El davanter uruguaià ha afegit que el jove extrem francès és un jugador jove que té molta gent al voltant "en la que fixar-se com a exemple per com de professionals que són", una cosa que li "servirà per seguir aprenent".

A més, Suárez ha sostingut que Dembélé ha de tenir confiança en les seves possibilitats perquè "es mereix estar aquí". Ha negat que el partit de dimarts vagi a tractar-se d'una revenja de l'últim Mundial, on França va eliminar l'Uruguai en quarts de final, però sí espera que sigui un partit que faci gaudir als espectadors.

"No és una revenja per a res, això és un amistós i les circumstàncies són diferents. Els equips venien en moments emocionals diferents, nosaltres veníem de perdre Cavani", a qui ha definit com "un jugador diferent".

"A França se la guanya com a qualsevol equip d'elit, li tenim un gran respecte com a tots. Sabem les baixes que tenim que ens fan recórrer a altres recanvis", ha finalitzat, en al·lusió a la gran quantitat de joves uruguaians inclosos en la convocatòria per a aquest partit.