El Club Bàsquet Navàs Viscola va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Club Natació Terrassa, al qual es va imposar per un resultat final de 77-53.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau van dur a terme un bon començament de partit, amb una alta intensitat defensiva, i això els va permetre agafar nou punts de marge al final del primer quart (23-14). En el segon període, els bagencs van mantenir la intensitat al darrere, però el seu encert en el llançament exterior va baixar notablement. Tot i això van poder ampliar la renda fins als deu punts a la mitja part de l'enfrontament (38-28).

En la segona meitat, els navassencs van apujar el ritme de joc i van arribar al final del tercer quart amb vint punts de diferència en l'electrònic (58-38). En els deu darrers minuts els locals, tot i la gran diferència favorable, no es van relaxar en cap moment i van acabar de fer gaudir els nombrosos aficionats que van omplir de gom a gom el seu pavelló. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola tornarà a jugar a la seva pista, en aquesta ocasió davant un dels rivals directes pel liderat del grup 2 de Primera Catalana, un AEC Collblanc-Torrassa que aquesta jornada es va imposar amb claredat al Club Natació Tàrrega (80-60). El duel s'iniciarà el proper dissabte 24 de novembre a partir de dos quarts de vuit del vespre.