Després dels campionats del món FIM de X-Trial i de TrialGP, el pilot de Piera Toni Bou ha finalitzat la temporada emportant-se el tercer i últim títol en joc, el del Campionat d'Espanya de trial, amb un total de 145 punts, 22 més que el segon classificat. És la seva desena corona estatal, la vuitena de manera consecutiva, i es converteix en el pilot que més títols ostenta d'aquesta categoria.

A la darrera prova puntuable, a Còrdova, la pluja va protagonitzar la jornada d'ahir.Després d'aconseguir dissabte la victòria a la classificació -Toni Bou ha guanyat totes les classificatòries del CET aquest any-, el pilot de la Montesa Cota 4RT va poder sortir ahir en una bona posició per afrontar les dues voltes a les dotze zones de la cursa.

El pilot del Repsol Honda Team va acabar la primera volta en segona posició, després de rebre la penalització màxima en una zona en patinar-li la roda del darrere i perdre l'equilibri. A la segona volta, sota una intensa pluja, Bou va comentre un error que el va portar a haver de lluitar pel podi, i finalment va aconseguir la tercera plaça, darrere de Jeroni Fajardo i Jorge Casales.

Ara arriba un temps de descans

per al Repsol Honda Team, després de finalitzar aquesta última competició. La propera participació de l'equip serà al Campionat del Món FIM de X-Trial que arrencarà el 20 de gener a Budapest. Al final de la prova andalusa, Toni Bou va comentar que «estic content de guanyar el campionat. Les zones eren fàcils i esperàvem que amb la pluja es compliqués una mica, però no ha estat així. Hem acabat amb molt pocs punts. Nosaltres hem aprofitat aquesta cursa per provar algunes modificacions a la moto, però no n'hem sortit molt contents, així que tocarà seguir treballant. Les curses són així i és una bona experiència. Estem molt contents pel desè títol, que en són molts, i avui hem lluitat per acabar al podi, i ho hem aconseguit».

El seu mànager, el bagernc Miquel Cirera, va dir que «les curses són així i de vegades les coses no surten com a un li agrada. Al Toni no li ha sortit bé, però ha guanyat el campionat, així que ha estat un bon final de curs».