La sallentina Marina Chavarria (Gimnàs Egiba), entrenada per la manresana Clara Bozzo, es va treure, ahir, l'espina que portava clavada des del dia abans, quan va quedar fora de la final individual de trampolí en el Campionat del Món per edats celebrat a Sant Petersburg (Rússia) per només dues dècimes (va quedar desena i passaven vuit gimnastes). Així doncs, en la darrera jornada de la competició, Marina Chavarria, fent parella amb Érica Sanz, de Valladolid, es va penjar el bronze en la modalitat de sincronisme (15 i 16 anys).

Chavarria i Sanz, amb 45.130 punts totals, només van ser superades per les russes Daria Nazukova i Ekaterina Fetkulina, que van sumar 46.780 punts, i per les japoneses Kokone Harima i Serina Masuzaki, amb 45.500.

També ahir van competir dos gimnastes més de l'Egiba, Robert Vilarasau (de 17 a 21 anys) i Naira Rexach (de 17 a 21 anys), en ambdos casos en individual. Vilarasau va acabar 23è i, per tant, sense plaça per a la final, després de patir una penalització de dos punts a l'exercici obligatori. Rexach, que debutava en un Mundial, va fer-ho molt bé en el lliure però va fallar en l'obligatori, i finalment va qeudar 43a. Naira Rexach havia participat, dijous, en sincronisme, en què va quedar 13a.