A mesura que es va acostant el que serà l'acte de lliurament de la Pilota d'Or d'aquest 2018, que es farà a París el 3 de desembre, el que més ha centrat la informació sobre aquest guardó les darreres hores és el vídeo promocional del diari francès L'Equipe, que és l'encarregat de donar el premi. En les imatges difoses ahir a tota la premsa internacional, hi ha tres jugadors que tenen protagonisme per la seva aparició en pantalla. Es tracta del migcampista croat Luka Modric (Reial Madrid) i de dos dels jugadors francesos campions del món a Rússia, Kylian Mbappé (PSG) i Raphaël Varane (R. Madrid). En canvi, un dels grans favorits per ser reconegut com a finalista o fins i tot guanyaador de la Pilota d'Or, el també francès de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann, hi té una presència més testimonial en comparacó amb els tres jugadors abans esmentats.

L'Equipe, com acostuma a fer quan s'acosta la data de concessió del premi, ha publicat a les xarxes l'anunci oficial de la propera gala de la Pilota d'Or i dona tot el protagonisme, pel temps que apareixen en pantalla i segons l'ordre, als dos jugadors francesos i a Modric, que cal recordar que va ser recentment proclamat vencedor del trofeu The Best que distingeix el millor jugador de l'any segons la UEFA.

El video s'enceta amb imatges de Cristiano Ronaldo, jugador de la Juventus però del Reial Madrid el 2017, quan va ser designat com a vencedor de la Pilota d'Or. Quan el portuguès desapareix, els que passen a ocupar els primers plans a la pantalla són Mbappé i Varane tot celebrant la Copa del Món. Tot seguit es veu Luka Modric, que fa un petó a la Champions que va guanyar el Reial Madrid davant del Liverpool. En aquest moment hi ha un tall i, després del rètol de la Pilota d'Or, hi ha una seqüència ràpida en la qual es veuen altres dels possibles candidats al premi:

Salah, Cristiano, Messi, Neymar, Pogba, Griezmann, Kanté, Hazard... I pot ser significatiu que, immediatament després, els tres que tornen a aparèxier en primer pla són Mbappé, Varane i Modric (altra vegada amb aquest ordre) per tancar l'espai que és dedicat a la secció de la Pilota d'Or pel que fa a la categoria masculina.

La poca presència que té en el vídeo Antoine Griezmann no fa que quedi descartat, però també cal apuntar que hi apareix amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid, mentre que Mbappé i Varane ho fan amb la de França.