El Reial Madrid no va perdonar davant un Herbalife Gran Canària que va començar molt encertat i que es va anar desinflant a mesura que avançava el duel (89-76). Anthony Randolph amb 20 punts i DJ Strawberry amb els mateixos van ser els millors del partit.

Els canaris van dur la iniciativa al primer quart amb un 6/8 en triples i un estel·lar DJ Strawberry, autor de 13 punts en els primers deu minuts. El Madrid no s'allu-nyava en el marcador, però es veia sorprès pel gran encert del conjunt de Salva Maldonado.

En el segon quart, els canaris van mantenir l'encert durant els primers cinc minuts, malgrat que el Madrid també estava fi de cara a la cistella. En el tram final del segon període, els homes de Pablo Laso van incrementar el nivell defensiu. Això, sumat als percentatges cada vegada més baixos dels visitants i al domini del rebot ofensiu dels locals, permetia al Madrid capgirar el marcador i marxar al descans amb l'avantatge de quatre punts (47-43).

A la represa, un triple inicial de Strawberry feia presagiar una segona part igualada. Però un parcial de 13-0 dels blancs a l'inici del tercer quart va ser definitiu per als canaris. El conjunt de Salva Maldonado va ser competitiu fins al final, però no va poder capgirar el marcador.

Setmana clau pel Barça

El Barça Lassa afronta una setmana clau amb tres partits en cinc dies, el primer aquest vespre contra el Panathinaikos grec (20 h). Els homes de Pesic es troben en el seu moment més dolç dels últims anys, amb vuit victòries en els últims nous partits i cinc triomfs consecutius a l'Eurolliga.

Malgrat això, tot quedarà en paper mullat si els blaugrana no ofereixen una bona cara davant els grecs i també contra el Milà divendres, i contra el Madrid a la lliga Endesa, diumenge.