Abdelhakim Hamid, atleta sub-23 del CAI Petromiralles, es va imposar en el Cros Ciutat de Valls, organitzat pel Facvac de Valls. Hamid va ser el vencedor absolut de la prova conjunta de la categoria sènor-promesa, amb un temps de 28' 23'' per cobrir els 8.500 metres de recorregut; la vencedora absoluta va ser Marta Galimany (FC Barcelona) amb 16' 46'' (4.200 metres de circuit).

També diumenge passat es va córrer el Cros de Mataró, amb vuit atletes del CAI. Va sobresortir el segon lloc de Martina Llorach en alevins (sub-12) amb un crono de 4'24''; en aquesta mateixa categoria, Martina Camps fou vuitena amb 4'38, sobre 1.180 m de cursa; entre els nois alevins, Outmane El Aggari, novè amb 6' 30'' sobre 1.660 m. Entre els benjamins (sub-10), tercer lloc de Martí Paín (3'35''), quart d'Iker Pérez (3'40''), cinquè de Guillem Llorach (3'42'') i vint-i-cinquè de Kilian Busquets (4'26'') sobre 925 m de cursa. En fèmines sub-10, Èlia Martínez, setena amb 4'07'' (925 m).

Els vencedors absoluts van ser Mourad Mounim i Laila Vivas, ambdós de l'AA Catalunya.