El Baxi Manresa està buscant aficionats que vulguin ser els protagonistes de la seva pròxima campanya publicitària, que es rodarà la setmana vinent. Només cal enviar un vídeo breu i una foto a la productora per optar a formar part d'aquesta campanya, que es rodarà a la zona de Barcelona. L'empresa pagarà els qui participin en l'anunci. Aquesta serà una campanya per Internet i que eventualment es podrà veure també per televisió.

El Bàsquet Manresa facilitarà demà un espai a disposició dels aficionats que s'hi vulguin presentar i no puguin gravar el vídeo. Aquest espai estarà obert entre les 18 h i les 20 h al mateix pavelló del Nou Congost. Els interessats només hauran d'anar a les oficines del club i sol·licitar-ho.

Així doncs, els figurants seleccionats participaran en un rodatge que es durà a terme els pròxims dies 20 i 21 de novembre a Barcelona o rodalia. Durarà unes 6 hores, i l'horari podria ser tant de matí com de tarda. Caldrà que els figurants es desplacin a la zona de rodatge pels seus mitjans.

Els interessats han d'enviar un vídeo amb una breu presentació i una fotografia de cos sencer a lcallis@sralcefilms.com, juntament amb les següents dades: nom complet, DNI, data de naixement, telèfon i correu electrònic, fotografia recent que més els agradi de cos sencer i un vídeo amb l'equipació d'aficionat del Manresa que ha d'anar acompanyat d'una breu presentació.