Amb la novetat d'un equip aleví íntegrament format per nenes, el Club Handbol Santpedor va fer la presentació de les nou formacions del club per aquesta temporada 2018/19. Amb un total de 120 jugadors, els diferents conjunts van anar desfilant pel pavelló santpedorenc davant l'atenta mirada de l'alcalde de Santpedor Xavier Codina i del delegat de la federació a la Catalunya Central, Joan Alcoberro, i dels membres de la junta directiva d'aquesta entitat santpedorenca, que és una de les referències de l'handbol a la comarca del Bages.

En concret, aquesta campanya, el CH Santpedor disposa d'un sènior masculí (a Quarta catalana), un sènior femení, dos cadets, un infantil, un aleví masculí, un aleví femení (per primer cop doncs fins ara jugaven amb formacions mixtes amb els nens), un benjamí mixta i l'escola d'handbol. A diferència de l'any passat, aquest curs, l'infantil del CH Santpedor no jugarà a Divisió d'Honor davant els millors equips catalans. Tot i que el club tenia garantida aquesta categoria, finalment ha decidit renunciar-hi tenint en compte que la plantilla infantil no semblava prou competitiva i així, evitar el desamin dels jugadors amb possibles i reiterats mals resultats. Per que fa al grup de jugadors que van jugar a Divisió d'Honor infantil l'any passat, amb un gran rendiment, juguen ara com a cadets a Primera Catalana amb la intenció de formar-se i poder lluitar la propera temporada per assolir, a les fases corresponents, l'ascens a Divisió d'Honor cadet.

La junta del CH Santpedor és presidida actualment per Jordi Servitja amb un grup de companys directius molt joves que tenen ganes de mantenir i consolidar el club.