L'Allianz Júnior Motor Camp acollirà, entre el 29 de novembre i el 2 de desembre, 20 joves que rebran classes magistrals del campió del món de motociclisme Marc Márquez. Els 17 nens i 3 nenes, que arribaran de diferents localitats de Catalunya, Espanya, Regne Unit, Itàlia, Croàcia i Hongria, viuran aquesta experiència única al circuit de Rufea (Lleida) amb totes les despeses pagades.

En concret, els afortunats que participaran en la quarta edició d'aquest Allianz Júnior Motor Camp són: Adrián Retortillo (Palència), Ainara Jiménez (Vicar, Almeria), Ariadna Santamaría (Alcantarilla, Múrcia), Asier Urkiola (Vitòria-Gasteiz, Àlaba), Berta Garciablanco (Gijón, Astúries), Brian Uriarte (Boo de Piélagos, Cantàbria), Bruno Miró (el Catllar, Tarragona), Dídac Arfelis (Almacelles, Lleida), Edorta Ventura (Vitòria-Gasteiz, Àlaba), Francisco García (San Roque, Cadis), Jordi Gaya (l'Albí, Lleida), Jorge Ramírez (Santomera, Múrcia), Lluís Roca (la Coru-nya), Marc Roma (Santa Maria de Merlès, Barcelona), Nil Rojas (Ullà, Girona), Oliver Rodríguez (Arico, Santa Cruz de Tenerife), Amanuel Brinton (Anglaterra), Riccardo Perrone (Itàlia), Simun Ivandc (Croàcia) i Zoltán Kovács (Hongria).

El mateix Marc Márquez ha estat l'encarregat de triar els 20 finalistes entre les més de 250 candidatures rebudes al web d'Allianz Seguros. «M'encanta veure cada any els vídeos dels nois i noies, la veritat és que alguns d'ells tenen un nivell bastant alt i cada vegada és més difícil triar-ne només vint. Arribem ja a la quarta edició d'aquest campus, i cada any aprenc alguna cosa nova dels nois», ha afirmat Marc Márquez, set vegades campió del món de motociclisme.

L'Allianz Júnior Motor Camp se celebra des de 2015 al circuit de Rufea (Lleida). És una iniciativa de Laps for Life 93, el projecte conjunt d'Allianz i Marc Márquez. Fins ara, 60 joves d'Espanya, Alemanya, França, Portugal, Itàlia, Holanda, Regne Unit, Brasil, República Txeca i Israel s'han emportat una experiència única juntament amb Marc Márquez.

Com en l'edició del campus del 2017, Marc Márquez estarà acompanyat d'altres monitors com el seu germà Àlex, pilot del Mundial de Moto2, i l'espàrring del Marc, José Luis Martínez, antic campió d'Espanya de motocròs. Els nois i noies de la promoció 2018 del campus gaudiran sobre les motos tantes hores com puguin, i visitaran l'exposició de Marc Márquez a Cervera.