El set vegades campió del món de Fórmula 1, Michael Schumacher, va afirmar dos mesos abans de l'accident d'esquí que li va provocar greus lesions que «sempre he pensat que no era gaire bo i que havia de treballar més». Segons ell, «aquesta és una de les claus per convertir-me en allò que m'he convertit».

L'entrevista, inèdita fins ara, la va publicar ahir la família de Schumacher, poques setmanes abans que l'expilot faci 50 anys, el proper 3 de gener. D'aquesta manera, trenca el silenci dels últims mesos.

Entre les declaracions de Schumacher hi ha que el seu títol mundial més celebrat va ser «el que vaig guanyar a Suzuka el 2000. Després de 21 anys sense mundials per a Ferrari i quatre per a mi sense aconseguir-ho». També va dir que el pilot que havia respectat més era el finlandès Mikka Häkkinen, però que «el meu ídol real era Toni Schumacher [exporter de la selecció alemanya de futbol], perquè va ser un gran futbolista». També va afirmar que «el talent és molt important en automobilisme, però cal desenvolupar-lo».