El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, i el de l'Associació de Clubs Europeus (ECA), Andrea Agnelli, van assegurar que no està sobre la taula la creació d'una Superlliga europea, tal com va sortir publicat a la web de filtracions esportives, coneguda com a Football Leaks. «La Superlliga està fora de debat. Gairebé ningú ho ha discutit el 2018», va confirmar Ceferin en una conferència de premsa organitzada a Brussel·les. El màxim responsable de la UEFA es va mostrar reticent al fet que en el futur s'organitzi una competició «privada» i «secreta».

«Estem feliços com estem», va sentenciar Agnelli, que també va assegurar que la possibilitat d'aquesta Superlliga està «descartada» i va confirmar que «pel que fa a l'ECA i a la Juventus, el 2018 no hi ha hagut converses sobre la Superlliga».

«No hi ha hagut converses sobre la Superlliga des del 2015», va dir Agnelli, president també de la Juventus, que va descartar una competició privada al marge de la UEFA, la qual va definir no només com el «centre» del futbol europeu sinó també mundial, a causa de «la seva dimensió».

«Amb la UEFA tenim tots els elements per treballar feliços junts», va assenyalar Agnelli, que, preguntat sobre l'eventual desenvolupament d'una competició continental reservada als millors clubs europeus, va respondre que «el futur ha d'escriure's».