Els catorze rebots en atac capturats pel Panathinaikos, força dels quals a la segona meitat, van costar al Barça Lassa la victòria a la pista grega. El conjunt de Xavi Pascual va tenir moltes opcions de segona i fins i tot tercera jugada i, d'aquesta manera, va obtenir avantatges en el marcador suficientment destacats per arribar amb marge al final, tot i que els barcelonistes van empatar el duel en el tram final del tercer quart, després de superar un dèficit de més de deu punts a l'inici del duel.

El Barça va haver de remar amb el temps en contra des de molt aviat. L'encert d'un exblaugrana, Deshaun Thomas, va propulsar els locals fins al 21-10. A poc a poc, l'encert de Seraphin va propiciar que el partit s'igualés, tot i que una nova estrebada local va deixar nou punts d'avantatge dels hel·lens al descans.

El tercer quart va tenir el protagonisme de Kyle Kuric. Tres triples gairebé seguits seus, els tres únics que va anotar el Barça en tot el duel, van ajudar el seu equip, amb l'ajut d'Heurtel, a empatar l'enfrontament a 42. Aleshores, però, Pesic va rellevar els dos causants de la remuntada i el Panathinaikos es va tornar a escapar fins al 62-60. La història del darrer quart va ser un voler i no poder, amb pèrdues de rebots continuades i amb més intensitat local a l'hora de buscar les pilotes soltes. Lasme va ser un maldecap i el Panathinakos empata a cinc triomfs amb els blaugrana, encara en zona de play-off.

En els altres partits, el Kirolbet Baskonia va perdre a la pista de l'AX Milà, rival del Barça demà, per 93-90. A més, el CSKA va vèncer el Zalgiris després d'una pròr-roga (99-97) i el Khimki va superar el Buducnost (85-69).