Malgrat les condicions meteorològiques adverses, Moto Club Manresa va tirar endavant la penúltima prova del campionat social del Bages de trial, a Salelles.

Va ser un trial marcat per la pluja dels dies anteriors, amb espais amb poca tracció, a causa del fang i l'aigua, que dificultaven la realització de les zones. Tot i les dificultats, els corredors van acabar amb unes puntuacions molt dignes.

Molts participants van agrair a l'organització la qualitat i el nivell de totes les zones en les diferents categories de la prova. Pel que fa a resultats, en categoria vermell, només va participar Jordi Estany (Beta) amb 46 punts; en nivell blau, els cinc primers classificats van ser Ricardo Alcaraz (Sherco) amb 21, David Olmedo (JTG) amb 32, Albert Muñoz (Beta) amb 39, David Parra (Gas Gas) amb 47 i David Vilaseca (MOntesa) amb 48; en nivell verd, Josep Sala (Montesa) amb 10, Marc Griset (Sherco) amb 20, Joan Ollé (Beta) amb 21, Oriol Raventós (Gas Gas) amb 21 i Enric Serra (Gas Gas) amb 22; i en nivell groc, Jordi Tobella (TRS) amb 6, Héctor Pedrosa (Montesa) amb 32, Roger Serra (Beta) amb 41, Jordi Pessarrodona (Beta) amb 43 i Ramon Vidal (Sherco) amb 49.

El proper 9 de desembre acabarà el campionat amb el trial Oller del Mas i, tot seguit, es realitzarà l'entrega de premis i se celebrarà un dinar amb tots els pilots i organitzadors.