La discoteca Villa Lola, nou patrocinador de la cursa, va ser l'escenari de la presentació del ral·li 2.000 Viratges de dissabte. El periodista Carles Jódar va ser l'encarregat de comentar breument les novetats de la cursa, així com de donar pas als parlaments de la taula de convidats. Una taula en la qual hi havia Toni Ramos, president del Biela Club Manresa; Joan Ollé, president de la Federació Catalana d'Automobilisme; el regidor d'Esports de Manresa, Jordi Serracanta, i la directora de cursa, Ana Cazorla.

Participació i seguretat

En general, els convidats van fer especial incís en la seguretat i demanaven que els espectadors ajudin al bon desenvolupament del ral·li. Ramos va destacar la bona inscripció rebuda enguany, amb 117 equips que prendran la sortida, i va agrair la col·laboració d'ajuntaments, esponsors i en general de tota la gent implicada en la confecció i realització de la prova. Cazorla, la nova directora de cursa, va voler tenir paraules d'agraïment cap a Joan Moliné, que ha estat molts anys dirigint el ral·li i que en aquesta edició exercirà d'adjunt.

Ollé, per la seva banda, com a expilot de curses, va fer especial èmfasi en l'atractiu recorregut que el Biela munta any rere any.

Els parlaments van finalitzar amb l'intervenció del regidor d'Esports de la ciutat, que va insitir en remarcar que Manresa és una ciutat esportiva en moltes disciplines, que abarquen més enllà d'activitats habitualment més seguides, com el bàsquet.