Tarence Kinsey, ala fins ara del Cafè Candelas Breogán, ha estat donat de baixa i no estarà present en el partit de diumenge davant del Baxi Manresa al pavelló del Nou Congost. El jugador estava en procés de recuperació a causa d'un trencament fibril·lar i ara el Breogán li busca relleu.

En l'inici de la lliga Endesa, Kinsey va disputar un total de 6 partits, on va aportar 34 punts, 21 rebots, 5 taps i amb una valoració global de 19. El jugador nascut a Tampa (Florida) fa 2 metres i va arribar a l'equip el setembre passat procedent del Hapoel Jerusalem, amb el qual havia estat campió de lliga el 2017 quan va fer una mitjana de 12 punts per partit.

Format a la Universitat de Carolina del Sud, va començar la seva carrera com a professional als Memphis Grizzlies. A Europa, a més del Hapoel i el Breogán, ha militat en els equips turcs del Fenerbahçe i l'Efes, l'italià de l'Scavolini, els serbis Partizab i Estrella Roja, i en l'Unicaja de Màlaga, on va tenir una breu aparició el 2013. L'àrbitre principal del matx entre manresans i gallecs és el veterà Martín Bertran, acompanyat per Luis Miguel Castillo i per Jacobo Rial. Aquest migdia parlarà Joan Peñarroya, tècnic del Baxi.