El jugador del FC Barcelona Rafinha Alcántara va assegurar ahir que està «completament compromès amb el club i que treballarà més que mai per tenir més minuts de joc, motiu pel qual ha lamentat les declaracions «equivocades» del seu pare, que obria la porta a marxar el gener.

En l'acte de presentació de la cursa de Barcelona contra el càncer, Rafinha va afirmar que «sóc jugador del Barça. Estic completament compromès amb el Barça i qui em coneix sap que no soc de fer declaracions públicament. Si no em convoquen, a l'endemà soc el primer que correrà i s'hi esforçarà més, i són els valors que m'ha ensenyat el meu pare».

Per aquest motiu, va reprendre el seu progenitor el qual, a Galicia Sport, va indicar que el seu fill havia de jugar mési que era «de bojos» la seva situació al Barça. Segons l'excampió del món amb Brasil «no s'entén res. Només l'entrenador sap què té i què no té. Hem de trobar una sortida perquè aquí ho té complicat».

Rafinha, en canvi, va dir ahir que «les seves declaracions són equivocades. He passat per tot al Barça i l'important és donar-ho tot i esforçar-s'hi. El meu cap és al Barça i en donar-ho tot i voler jugar el màxim possible». A més, opina que si juga poc és per la gran competència que té. «Soc al millor equip del món, amb els millors jugadors i la competitivitat és enorme. Son coses que et poden passar, m'he d'esforçar més per disposar de més oportunitats» en el futur immediat. Rafinha va tenir els seus millors moments després de la lesió de Messi.