Després de tota una jornada de lluitar per carreteres bagenques, Ramon Cornet i Daniel Noguer es van proclamar vencedors, amb un Peugeot 308 NR, per la diferència de només 4 segons i 8 dècimes, del 58è ral·li dels 2.000Viratges. És el seu primer triomf i va ser davant un altre equip osonenc, el format per Albert Orriols i Lluís Pujolar, amb Skoda. Hi va haver emoció, que es va perllongar fins al darrer tram de Rocafort. El públic estava a l'expectativa però la col·locació perillosa d'aficionats en el tram de Talamanca, el penúltim, obligava el Biela Club a anular-lo. El tercer classificat va ser Xavier Domènech (Citroën) i el quart classificat, el solsoní Aleix Vila (Peugeot), el qual va fer una conducció sòlida durant tot el ral·li.

La meteorologia va ser un dels protagonistes, ja que les darreres pluges i el risc d'esllavissades van obligar l'organització a anul·ar el tram de Sant Salvador i a escurçar alguns quilòmetres de l'especial de Taurons. El Biela va afegir, per compensar, la tercera passada als trams de Talamanca (al final no celebrat) i Rocafort, per garantir la seguretat de pilots i espectadors.

La cursa començava des d'Artés marcada pel fred, la boira i l'humitat del traçat. Albert Orriols i el copilot Lluís Pujolar s'apuntaven el tram de Vilaredes, seguits molt d'aprop per Cornet i Noguer. El tercer lloc escratx era per a Domènech i Coronado.

Orriols i el seu Skoda tornaven a ser els més ràpids, i no hi havia cap variació en el segon i tercer lloc. Els segons passos per Vilaredes i Taurons els manava Cornet, que amb l'asfalt més eixut es mostrava rapidíssim a bord del seu Peugeot, a la vegada que es col·locava líder del matí: treia 4 segons de diferència a Orriols i quasi mig minut a Domènech.

La tarda començava amb pas per Talamanca i Domènec sent el més ràpid. Orriols replicava en el tram de Rocafort però Cornet es mantenia líder quan replicava en la segona passada per Talmanca. Tot i que el vigatà Orriols tornava a ser el més veloç a Rocafort, Cornet encara li treia 5 segons. No hi va fer circulació per Talamanca i tot es decidia en el tercera per Rocafort. Albert Orriols pressionava però tan sols va treure 3 dècimes a un Cornet que era el vencedor.