L'Eibar ha golejat el Reial Madrid i ha tallat la reacció amb Santiago Solari a la banqueta, que ha encaixat la seva primera derrota el dia que deixava la seva interinitat, superat a Ipurua per futbol i empenta, sense capacitat de reacció i resignat davant els gols d'Escalante, Sergi Enrich i Kike García.

El Reial Madrid ha desaprofitat l'oportunitat de reenganxar-se a la lluita per Laliga Santander en una jornada en què s'enfronten Atlètic de Madrid i Barcelona, ??deixant la pitjor de les seves imatges de la temporada al costat del partit al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla.

L'Eibar ha superat en totes les facetes del joc des del xiulet inicial i el premi l'ha trobat als 16 minuts amb el primer gol de l'argentí Gonzalo Escalante.

Ja havia avisat Kike García amb un xut a l'escaire a un Reial Madrid que ha desaparegut després d'un gol anul·lat a Gareth Bale per fora de joc. Una manca de gal·lès, un mà a mà perdonat per Benzema i un xut llunyà de Modric ha estat l'únic balanç ofensiu madridista abans de veure's superat per la pressió i la intensitat d'un gran Eibar.

Quan s'esperava la reacció madridista a la segona meitat, Sergi Enrich ha marcat el segon als 52 minuts i Kike el tercer cinc minuts després. En tots els gols amb participació activa de Cucurella que ha signat un gran partit i s'ha aprofitat de la falta d'ajudes defensives de Bale. Amb tot en contra els intents de reacció de l'equip de Solari no han tingut efecte.