El Llevan va marxar d'Osca sense el premi de la victòria a l'Alcoraz. Els blaugrana van posar-se amb avantatge per dues vegades però una polèmica decisió arbitral del català Estrada Fernández va significar les taules entre ambdós conjunts. Els locals van portar la iniciativa des d'un principi i ja al minut 17 van veure com el VAR anul·lava el gol per fora de joc posicional d'Etxeita. Si va valdre una diana cinc minuts més tard de Rivera després d'una gran centrada de Cucho. El gol va fer reaccionar els visitants que van gaudir dels seus millors minuts i en la recta final de la primera meitat Martí va marcar de cap en una gran centrada de Coke ja en el temps de descompte.

A la represa el local Etxeita va tornar a posar per davant a l'Osca amb una gran rematada de cap, 2-1. Al minut 74 el VAR va concedir l'empat a 2 de Boateng en una acció invalidada prèviament per l'àrbitre. La polèmica va venir quan els jugadors locals van veure com l'àrbitre assistent anul·lava l'acció aixecant la bander,a però l'àrbitre validava al gol amb el VAR.