Segona victòria consecutiva del València de Marcelino en mans d'un Rayo Vallecano que deixa el seu tècnic Míchel a la corda fluixada fluixa. Sant Mina va inaugurar el marcador pels valencianistes després d'aprofitar una bona prolongació de cap de Rodrigo en el tram final de la primera meitat.

El València li va imprimir de sortida un ritme molt alt al partit per mossegar al modest Rayo. En menys de tres minuts Parejo i Rodrigo van disparar a porteria des de la frontal, però Dimitrievski va volar per desviar els dos tirs. La primera meitat va ser intensa i jugada a bon ritme, ja que, els locals volien imposar la seva llei des del principi i el conjunt madrileny manejava bé la pilota, sense especials precaucions defensives.

A la represa, Santi Mina va aprofitar una rebot dins de l'àrea en una acció de córner per encarrilar els tres punts pels locals. Ja a les acaballes de l'enfrontament, el francès Gameiro va ser capaç de finalitzar amb un gol una acció de contraatac, quan el conjunt visitant estava completament abocat a l'atac.