Sense l'anunciada retirada de samarreta de Juan Carlos Navarro, que es va haver d'ajornar a causa de la mort del seu pare durant la matinada de diumenge, l'afició del Palau sí que va tenir l'alegria d'un clar triomf dels jugadors de Pesic sobre el Madrid, que confirma en el lideratge en solitari els blaugrana.

El parcial de 23-10 a l'últim quart, quan Kuric sentenciava amb els seus triples i un hiperactiu Oriola dominava, va ser definitu per fer claudicar un Madrid sense Llull. El partit va ser frenètic i igualat fins al descans (39-36). Després, el Madrid es va posar davant amb 44-48 amb l'encert de Carroll i amb Tavares controlant bé Tomic. Després d'un minut de Pesic, la defensa i l'aportació de Hanga van poder capgirar amb un 56-52 i deixar un 63-59 al final del tercer període.