El partit té un gran signe solidari amb diverses iniciatives.Una ja és habitual per aquestes dates, La Marató de TV3, que és dedicada a la lluita contra el càncer. L'altra és la que apadrina Salva Arco, el jugador navassenc del Breogán, amb una venda de polseres per la recerca sobre una de les que són conegudes com les malalties rares: la síndrome MEF2C, que afecta la psicomotricitat infantil.

Pel que fa a La Marató, el suport del Bàsquet Manresa es manté des de fa molts anys i avui tots els aficionats que ho desitgin podran participar en un sorteig amb 7 lots de regals. El sorteig es farà entre el tercer i el quart període del partit. Regió7 col·labora també, un any més, amb el Disc de La Marató, que es podrà comprar, conjuntament amb el diari, el diumenge 2 de desembre (al preu de 10 euros).

Pel que fa al projecte de Salva Arco, conegut com 100x100 amb la síndrome MEFC2, va néixer quan el jugador es va assabentar del cas d'una nena de Castelló, Cèlia, que té aquesta malaltia. Des de fa uns mesos l'objectiu és vendre 100 lots de 100 polseres (cadascuna al preu de 2 euros) amb destí a la investigació del MEFC2. La iniciativa de Salva Arco va tenir ressò al Bages gràcies a Èric Muncunill, un membre de la Grada d'Animació que també té una malaltia rara. Amb el suport de Ràdio Manresa, Muncunill va coordinar la venda de polseres el mes de febrer passat i la resposta va ser bona. La Grada d'Animació també té previst fer una pancarta en record de la Marian, aficionada del Breogán morta de càncer. En acabar el matx d'avui, seguidors gallecs desplaçats al Congost i els manresans faran un dinar plegats.