Andrés Iniesta ha afirmat, en recordar l'etapa que va viure quan va tenir depressió, que desitjava "que arribés la nit" per poder prendre's "una pastilla". "A les persones ens mou la il·lusió i en una situació així no tens res, no sents les coses. Desitjava que arribés la nit per poder agafar una pastilla i descansar", va dir al programa 'Salvados' de 'La Sexta'. "Quan pateixes depressió, no ets tu. Quan estàs tan vulnerable és difícil controlar moments de la vida", va explicar Iniesta.

L'exjugador blaugrana també va recordar la forta rivalitat Reial Madrid-Barcelona a l'època en què el portuguès José Mourinho entrenava a l'equip blanc. "Mourinho va ser el component clau en la mala relació que hi va haver en aquella època entre Barça i Madrid", va dir.

"Qui no ho vulgui veure és que traspassa els límits de la radicalitat. Allò va fer molt de mal a la selecció, als companys. Era surrealista. No veies la rivalitat de sempre, veies odi. Es conreava aquest ambient i era insuportable", ha afegit .

Sobre la seva marxa a jugar al Japó, Iniesta va comentar: "Tant de bo hagués pogut jugar tota la meva vida al Barça, però no estava per donar el meu 100% a l'equip".

Així mateix va recordar el Mundial de Rússia i el relleu del seleccionador a pocs dies del començament: "Quan Julen Lopetegui va marxar de la selecció, esportivament no va ser positiu. No podia ser-ho de cap de les maneres".

"El que malament comença, normalment, mal acaba. L'últim partit va acabar de posar la cirereta. El 'mister' (Fernando Hierro) em va parlar abans. Però no vaig entendre aquesta decisió i li ho vaig dir. La vaig respectar però no la vaig compartir. M'era igual el que em digués. L'única cosa que volia jo era passar. Vaig estar putejat, imagina't ", ha comentat.

Sobre la seva infantesa, Iniesta va recordar entre bromes: "Quan era petit era de l'Albacete i del Barça. Però com un dia el Barça ens va marcar set gols, vaig agafar una enrabiada i vaig entrar en un període de confusió amb el Madrid".