El Catalana Occident B va visitar en la dotzena jornada de lliga la pista del cuer de la categoria, el MoraBanc Andorra, i el va derrotar per 28 punts de diferència, amb un resultat de 47 a 75.

Els manresans van saltar endollats a la pista, i van imprimir un ritme molt alt que ofegava el joc local i mostrava un alt grau d'encert des del perímetre que va provocar els primers avantatges de 10 punts a l'electrònic i van acabar els primers 10 minuts amb un 11 a 26 favorable als visitants.

El segon quart els bagencs es van pensar que el partit ja estava sentenciat i van deixar de fer bé tot el que havien realitzat durant el primer període, tot i així els andor-rans no van aconseguir retallar la distància de 15 punts al final del quart (25-40).

A la represa, durant els 3 primers minuts el Catalana Occident B no va comparèixer i els locals es van apropar perillosament, el tècnic visitant va demanar temps mort per tal de refer la situació, i així va ser. A partir de llavors van clavar un parcial de 20-5 que va deixar sentenciat el matx (38-59) i fer de l'últim quart un pur tràmit.