Sisena derrota consecutiva del PetroPintó Asfe, aquest cop a la seva pista contra un dels millors equips de la competició, l'Uni Girona, que, tot i la seva joventut, té jugadores d'una gran qualitat física i tècnica.

Les noies de Sant Fruitós van sortir bé a la pista i fins al minut 5 del primer quart anaven per davanat en l'electrònic, ja que a les gironines els costava anotar, i no va ser fins al minut 4, mitjançant un llançament des del perímetre, que van encetar el marcador. Un parell de minuts més tard van igualar l'electrònic i, a partir de llavors, les visitants es van escapar, en realitzar un parcial final de 0-14 que va fer minvar la moral de les locals, que no estan en una bona dinàmica. Al final del primer període el resultat era de 6 a 17 favorable a les visitants.

En els següents deu minuts, les bagenques es van mostrar més encertades que el rival i això va fer que aconseguissin reduir la diferència i retallar 2 punts dels 11 que els aventatgaven al final del primer quart (18-27). Per tant, les jugadores locals es van retirar als vestidors amb sensacions no del tot negatives i esperançades per capgirar el matx, tot i que tenien clar que al davant tenien un rival potent, amb jugadores de molta qualitat.

A la represa, el guió no va variar, l'anotació seguia sent minsa, amb un Asfe que li costava molt elaborar accions d'atac a causa de la seriosa defensa de l'Uni Girona, que utilitzava el físic per defensar de manera molt dura i dominar el rebot. Tot i així, a les visitants també els costava anotar, però la diferència de 10 punts s'anava mantenint. Amb les gironines per davant i en un duel en què les defenses es van imposar clarament als atacs, al PetroPintó se li complicava l'objectiu a falta de només 10 minuts per a la conclusió de l'enfrontament (25-39).

A la meitat del darrer període, i amb 17 punts d'aventatge per a les visitants, les bagenques van treure l'orgull i van aconseguir encadenar bones jugades amb final anotador, un fet que va provocar que la diferència s'escorcés a 8 punts al final del partit.

El resultat final va ser de 41 a 49 i el PetroPintó Asfe no va poder trencar la mala ratxa que l'ha portat al capdavall de la classificació. El pròxim cap de setmana, les de Sant Fruitós buscaran la desitjada victòria a la pista del Mataró Construtoni Ponce.