El Club Bàsquet Martorell continua amb molt bona forma, i dissabte va assolir la cinquena victòria consecutiva en imposar-se al Mataró Feimat per un resultat final de 77-69.

En el primer quart del partit hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, tal com va reflectir el marcador al final (15-16). En el segon període els locals, liderats per un Albert Valle que va acabar amb 25 punts, 6 rebots, 10 faltes rebudes i 33 de valoració, van capgirar l'electrònic i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de mar- ge (36-33).

En la segona meitat el conjunt del Baix Llobregat Nord va ampliar encara més el marge i va tancar el tercer quart amb deu punts de diferència (56-46). En els deu darrers minuts, els martorellencs es van mantenir sòlids i es van endur un nou triomf.