Joan Peñarroya era ahir del tot conscient que el Baxi havia sabut tirar endavant un partit molt complicat, i va manifestar durant l'estada a la sala de premsa la seva satisfacció pel treball dels seus homes, «per no haver-se donat per vençuts». En el seu resum del partit va dir que «estem contents per aquesta victòria, el Breogán ens ha posat en problemes per la seva proposta en defensa, que ens ha generat cert neguit. Et repta a fer llançaments aviat per evitar que tinguis fins i tot necessitat de passar-te més la pilota, de generar assistències. El seu joc ens podia adormir i ho ha aconseguit, no hem tingut pas ni espurna ni l'atenció necessària en molts moments del partit. Ens ha salvat la nostra solidesa pel que fa a defensa i hem esperat el nostre moment amb un parcial de 19-0 quan semblava impossible lligar dues accions ofensives».

L'entrenador estava content de la bona contribució en atac per part de jugadors menys habituals en aquesta faceta: «Ens va bé que Gintvainis hagi estat sensacional, que ens hagi donat aquest plus. El parcial ens treu les manilles que teníem en atac. Marxem ara amb una victòria molt important per a nosaltres, hi ha una aturada per les finestres FIBA i continuarem treballant, que això és molt llarg». Tan sols Lundberg marxarà amb la seva selecció, Dinamarca. Per cert, preguntat per quina és la seva opinió sobre les cites amb les seleccions que aturen la lliga, Peñarroya va opinar que «per a les competicions estatals són un desastre, però la veritat és que no crec que em facin cas, espero que l'Iffe Lundberg torni pletòric».

Peñarroya es va refermar que estava «molt content pels 63 punts encaixats, per la defensa. No hem tingut un excés de problemes amb el rebot però hem desaprofitat que en el primer període Breogán perd fins a 10 pilotes, situacions que som un equip que en sap treure molt bon rendiment. Però en defensa, malgrat que el Breogán a l'inici ha estat molt encertat amb triples i que Jerome Jordan ens ha creat alguns problemes després, hem estat atents i hem evitat que homes perillosos entressin en ratxa».

Les 6 victòries en 10 partits són l'indicador per a Peñarroya que «estem bé, hem de continuar ara amb ambició, sabent que podem guanyar i perdre davant de qualsevol equip, com el Breogán avui. Com tots els equips, és molt possible que ens vinguin moments també de dificultats. Hem de pensar tan sols amb el Fuenlabrada».

De moment, la Copa no surt al discurs del tècnic, ni dels jugadors. Per al capità Álvaro Muñoz, «de moment no hi pensem, si finalment hi ha possibilitats, ja ho plantejarem. En els partits a casa, menys el dia del Joventut, hem fet bon treball en tots més enllà de l'encert». Per a Renfroe, «ha estat vital la feina de Gintvainis als darrers minuts del tercer quart». El jugador lituà va explicar que «he vist que ells ja estaven en bonus de faltes i he mirat de forçar accions a prop de cistella, i no ha sortit malament».

Natxo Lezkano, l'entrenador del Breogán, estava trist per no haver aprofitat l'ocasió: «Hem forçat el partit dur que volíem, i al tercer quart hem agafat punts d'avantatge, però la rotació del Baxi ens ha fet mal. Al final, les diferents dinàmiques pesen».