El Cardona va veure frenada la seva ratxa de quatre victòries consecutives davant un Puig-reig que va sortir molt fort i que ràpidament es va veure amb el resultat a favor.

Així doncs, en els deu primers minuts, l'equip de Martí Casafont va anotar dos gols en dues arribades que van agafar per sorpresa la defensa cardonina. Marià Casals va obrir la llauna i Montardit va fer el segon en un xut des de la frontal després d'un rebuig en un servei de córner.

El Cardona es va trobar amb el matx molt costa amunt des de ben aviat. L'equip bagenc va tardar a entrar al partit però, de mica en mica, anava guanyant metres i dominava cada vegada més. Aguayo, al minut 21, va reduir la diferència i va esperonar l'equip local.

A la represa, el Cardona va sortir amb les idees més clares i amb la missió de no deixar-se sorprendre. Així, l'equip cardoní va agafar les regnes del partit per dominar un Puig-reig que es va dedicar a aguantar el resultat. Els locals van empatar al minut 50 i van tenir ocasions per fer el tercer. Però, en el tram final, el Cardona es va quedar sense gasolina i el Puig-reig va fer un pas endavant, encara que no va convertir les ocasions en gol.