El CN Minorisa que entrena Dani Calvo va assolir un triomf important i necessari a la piscina del CN Banyoles. Amb aquests punts, el conjunt manresà fa un salt important a la classificació i s'allunya dels llocs de perill.

El partit va viure un primer quart igualat, de tempteig, que va finalitzar amb un empat a un gol, curiosament els gols anotats amb una diferència de només 16 segons. El segon període va ser per als bagencs, que signaren un parcial favorable de 0-2.

Amb el partit encarat, els manresans van saber imposar el seu joc, sense caure en el nerviosisme que podia provocar l'arbitratge inconnex. Es va arribar al darrer període de joc amb avantatge de dos gols per als manresans (3-5). De penal posaven el 4-5 els gironins, però Mayol i Lenard tornaven les coses al seu lloc i aconseguien el màxim avantatge de quatre gols (4-8), que va fer que el cinquè gol dels amfitrions quedés en anècdota. Clau en la victòria va ser el 100% d'efectivitat en les superioritats (3 de 3), bàsic per donar confiança. També destacable la bona defensa, malgrat que l'atac manresà no va estar del tot encertat.