Una mitja volta de Fellaini en el darrer minut del partit va donar al Manchester United d'un Mourinho desbocat un triomf que el classifica per als vuitens de final de la Champions. El resultat va deixar fora el València, que va perdre al camp de la Juventus, en un duel molt igualat però de poques ocasions visitants, després d'una centrada de Cristiano Ronaldo que va rematar Mandzukic tot sol. Ara, el conjunt de Marcelino disputarà la Lliga Europa.

També hi va haver emoció en el grup F, en què el Manchester City va salvar els mobles amb un empat a dos gols a Lió que li dona virtualment el primer lloc del grup. haurà d'empatar el darrer dia contra el Hoffenheim. Els homes de Guardiola van anar remuntant a pilota parada, mitjançant Laporte i Agüero, els gols marcats per Max Cornet. A Alemanya, el Xakhtar es va avançar mitjançant Ismaily i Taison, però Kramaric i Zuber van igualar el partit pel Hoffenheim. L'expulsió del local Szalai va tallar la remuntada i Ismaily, en l'últim minut, dona opcions al seu equip si derrota el Lió el darrer dia.

En el grup E, l'Ajax, que va derrotar l'AEK d'Atenes per 0-2 amb dos gols de Tadic, i el Bayern, que va apallissar per 5-1 el Benfica, es jugaran la primera posició del grup al Johan Cruyff Arena. A Munic, els bavaresos van oblidar els desastres de la lliga i amb dos gols de Robben, dos de Lewandowski i un darrer de Ribéry van fer inútil l'anotat per Gedson Fernandes i que era el momentani 3-1. Els portuguesos tindran el consol de jugar la Lliga Europa.