Andreu Peralta serà l'entrenador del primer equip del Centre d'Esports Manresa, almenys fins a final d'any (tres partits). Així es va acordar en una reunió que van tenir anit el propi tècnic i el president de l'entitat, José Luis Correa. No es descarta, si els resultats acompanyen, donar continuïtat al jove entrenador. Actualment, Peralta entrenava el juvenil A del club (a Preferent), una tasca que continuarà fent.

En el primer equip, Andreu Peralta estarà acompanyat pel seu segon en el juvenil, Joan Marín. El primer partit a disputar serà aquest diumenge al Municipal Joan Capdevila Méndez davant el Tàrrega (16.30 h). Posteriorment a la jornada descans (9 de desembre), el Manresa rebrà la Rapitenca (dia 16), per tancar l'any visitant el Mollerussa (dia 23).

Anit, Andreu Peralta comentava que "sóc molt conscient que és una situació transitòria i que sóc l'entrenador del juvenil, però això no treu que ho afrontem amb il·lusió i moltes ganes de treballar, començant per preparar el partit contra el Tàrrega".