Una foto de Joaquim Alberch en el partit de diumenge entre el Baxi Manresa i el Cafés Candelas Breogán va derivar, en només tres dies, en un concurs de mems a Twitter que ahir va arribar al final. La imatge era la d'Alex Renfroe amb cara i posat de superioritat després d'haver anotat, a l'últim segon, un triple que reblava la victòria contra els gallecs i va provocar que desenes d'aficionats del club bagenc la fessin servir per crear mems, més o menys afortunats, sobre la fotografia.

Davant de l'èxit, el club va convocar un concurs a Twitter i ahir es van donar a conèixer els gua-nyadors. Va ser el mateix jugador nord-americà qui els va decidir i qui va fer entrega dels premis, camisetes per als cinc primers classificats i un lot de productes per als cinc segons, als guanyadors davant de Crist Rei.

El primer classificat, Joseba, no va poder assistir a l'entrega perquè és un aficionat del Baxi de Bilbao. Els altres guanyadors van ser Albert Jané, Alfons Rodríguez, Pol Sainz i Vicenç Ferrer. Els segons classificats van ser Ferran Portella, Àlex Alegre, Norman López, Berni Sorinas i @meenssi.