El primer equip masculí del Vòlei 6 va aconseguir trencar la ratxa de dues derrotes consecutives i mantenir-se a la part alta del grup B de la Primera estatal (és tercer) després de guanyar per 3-2 el CV San Roque Batán, a Avinyó.

Des dels primers punts del partit es posava de manifest la igualtat entre els dos equips. Finalment, una sèrie d'errors locals donava avantatge a l'equip canari i el set finalitzava 21-25. En el segon set, el Vòlei 6 recuperava l'efectivitat ofensiva i veia com els bons serveis li permetien dificultar el joc visitant i dominar, 25-20.

Ja en el tercer, la màxima igualtat continuava durant tot el període, i serien dos errors defensius dels manresans que decantarien el set, 22-25. L'esforç dels tres primers sets i les errades finals passaven factura als de Pau Llach i provocaven un molt mal inici del quart, 10-16. Tot i això, el Vòlei 6 aconseguia tornar a trobar el bon joc i empatava el partit amb un parcial de 7-0 (25-19). Al cinquè i definitiu, la gran consistència manresana en bloqueig dificultava molt l'atac d'un esgotat San Roque i es va acabar amb 15-12.

El sènior femení del Vòlei 6 sumava diumenge la primera derrota de la temporada a Tercera Catalana, a casa del SD Espanyol, per un disputat 3 a 2 (26-28/25-19/25-23/23-25/15-11).