L'Igualada Femení HCP, que va golejar en el partit a la pista del CH Vilasana (1-3), es troba a tres punts del líder de la Nacional Catalana, el CP Vilanova, que, aquest darrer cap de setmana, va empatar al pavelló del CH Mataró. A més, les igualadines eixamplen el marge respecte del tercer classificat de la lliga, el CP Jonquerenc.

En el partit contra el Vila-sana, les igualadines van assetjar en el primer temps del matx la porteria lleidatana, que, en aquesta ocasió, era defensada per la internacional absoluta amb Espanya, jugadora que habitualment només juga a l'equip de l'OK Lliga. Però els gols d'Elba Garreta i Carla Claramunt van deixar un 0-2 al descans.

A la represa, l'Igualada FHCP va marcar tres gols més abans de la recta final del matx, quan les del Vila-sana van marcar el seu gol. La propera cita de les anoienques és a la pista del líder, el Vilanova, a les 11 del proper diumenge. A casa del Vila-sana van jugar Cristina Riba i Zoe Torres (porteres), Elba Garreta, Marta Soler, Aida Cruz, Queralt del Àguila i Carla Claranunt. D'altra banda, l'Igualada FHCP va participar en la primera Jornada Roller contra la Violència envers les Dones, a càrrec del CP Vic i la Federació Catalana.