L'ex-davanter del Barça David Villa va anunciar a través del seu compte de Twitter que el Vissel Kobe japonès, equip entrenat per l'espanyol Juanma Lillo i en el qual milita Andrés Iniesta, serà el seu pròxim equip. D'aquesta manera, Villa es retrobarà amb Insiesta, amb el qual va viure els millors anys en el conjunt blaugrana i a la selecció espanyola.

«Està decidit, tinc una nova destinació, un gran repte m'espera: Àsia. Nous viatges, nou país, nova cultura, nous companys. Hola, el Japó! Hola, Vissel Kobe! Anem a gaudir del futbol junts», va assenyalar en un vídeo publicat a les seves xarxes socials. El jugador s'incorporarà al conjunt japonès a partir del gener, un cop finalitzi el seu contracte amb el New York City estatunidenc.

Iniesta li dona la benvinguda

El manxec va donar la benvinguda a l'equip al seu excompany al Barça David Villa i es va mostrar «feliç» per tornar a compartir vestidor amb l'asturià.

«Benvingut a @vissel_kobe, Guaje! Feliç de tornar a compartir vestidor amb tu», va escriure l'internacional d'Albacete en el seu compte de Twitter, juntament amb una fotografia en què apareix amb el davanter asturià.

Villa, de 36 anys, va anunciar el seu fitxatge pel Vissel Kobe i després va oferir una roda de premsa convocada per sorpresa a l'estadi del seu nou equip. «Tota la gent que he anat coneixent del club m'ha demostrat les ganes que en fitxés, i això és molt important», va afirmar.