El Getafe ha endossat una golejada (3-0) a l'Espanyol, i els pericos entren amb aquesta derrota en el primer tram complicat de la temporada en la jornada 14 de la Lliga.

El quadre blanc-i-blau s'havia apropat fins i tot a posicions europees en una gran segona part al Coliseum. La primera també ha deixat més ambició local, encara que sense massa història, però després del descans les arribades s'han convertit engols. Jorge Molina ha obert el marcador amb una diana de gran qualitat i poc després Mario Hermoso ha regalat el 2-0.

Els gols del Getafe - Espanyol (3-0)

Arambarri li ha guanyat la partida al central rival i ha assistit a Mata, amb mitja hora al davant en què l'Espanyol gairebé no va reaccionar. Antunes, amb ajuda d'un rebot, ha sentenciat a deu minuts del final per al Getafe.

Per la seva banda, els pericos entren en la seva primera crisi de resultats, amb tres derrotes consecutives que així i tot no el treuen la zona tranquil·la.

L'Espanyol rep al Barça a Cornellà en la propera jornada.