L'Igualada Rigat torna avui a la competició europea, la World Skate Europe Cup, en el primer partit dels vuitens de final, que disputarà al pavelló de les Comes (20 h) contra els suïssos del RHC Diessbach, en un matx que arbitraran els col·legiats anglesos Karl Wilson i Bruno Sosa.

Tot i que els anoiencs són favorits, el tècnic Ferran López no vol confiar-se i adverteix que «és un nivell més, un equip amb qui jugarem amb la màxima il·lusió i respecte perquè ens posarà les coses complicades». L'equip helvètic és el tercer classificat a la lliga de Suïssa després de sis jornades i té dos jugadors de l'equip estatal, Nino Wyss i Pascal Kissling. L'exarlequinat David Carles va formar part de la plantilla suïssa dos anys, el 2015 i el 2016.

Per fer front a aquest «nivell més» que diu l'entrenador, l'Igualada Rigat recupera Sergi Pla, després que el davanter acumuli quatre partits sense jugar a Europa per la polèmica sanció que el va deixar a la grada contra el Lleida Llista (2017-2018) i contra l'RHC Uri (2018-2019). Gerard Riba completarà la convocatòria.