El Reial Madrid no va exhibir gens de brillantor però es va imposar a un València que va demostrar que té un problema gravíssim amb la creació d'oportunitats i amb la rematada.

Els blancs, dels quals Solari va reservar Marcelo i va tornar a apostar per mà d'obra com Lucas Vázquez i Llorente, van tenir la sort d'avançar-se aviat en una jugada de rebot en què Carvajal va tocar la pilota enrere i Daniel Wass es va introduir la pilota a la seva porteria.

La resta de primera part va ser de força descontrol, tot i que el Madrid duia la iniciativa i va tenir l'oportunitat de marcar el segon en una rematada de Bale que va desviar Neto.

El València va viure els seus millors minuts a l'inici de la represa, sobretot en una acció de Santi Mina que, tot sol davant de Courtois, va disparar alt. Després, Batshuayi va veure com li indicaven un fora de joc inexistent, tot i que també havia errat una rematada en què havia estat objecte de penal. Solari va moure la banqueta, va perdonar Isco i, en una acció de Carvajal, el malagueny va tornar-li la pilota perquè aquest centrés, Benzema la recollís i donés el segon gol fet a Lucas Vázquez.

El partit ja estava liquidat i, malgrat que el València va buscar, en pocs minuts, la manera de retallar la diferència de gols, ja no ho va aconseguir.