El Gironella és un dels altres equips capdavanters de la lliga, com Calaf i Avià, que no afluixa i cada vegada es destaca més en les primeres posicions. En aquesta ocasió, el conjunt de Xavi Díaz va derrotar el Súria, i va fer un partit irregular, però va ser efectiu en els moments importants.

Els locals van anar de més a menys a la primera part. El Súria va tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Un penal en contra de l'equip surienc va ser clau en el matx. El Gironella el va transformar i des de llavors es va mostrar superior.

A la segona part, els gironellencs van fer la sensació de tenir en partit sota control, malgrat que el marcador només era d'1-0 en els primers vint minuts. Llavors, Uribe va fer el 2-0 que deixava força tocat el Súria. Cristóbal Domínguez va sentenciar el matx.

El proper partit del Gironella serà al camp de la Pirinaica.