El Sevilla no va aconseguir sortir beneficiat de la seva primera defensa del lideratge de la lliga, però va obtenir un bon empat (1-1) al camp d'un Alabès que va demostrar de nou que la seva gran temporada no és una casualitat i va estar a punt d'endur-se els tres punts. Ho va evitar l'oportunisme de Ben Yedder a poc del final.

Abans, passada la mitja hora de joc, Jony havia avançat el seu equip en una acció polèmica i en què va intervenir el VAR. Semblava que l'assistent del gol, Calleri, estava en fora de joc, però la pilota li havia arribat provinent d'un jugador contrari. A falta de poc del final, l'Alabès va estar a punt de guanyar el partit però la rematada de Brasanac va anar al pal esquerre de la porteria de Vaclik.

Al migdia, el Betis havia derrotat per 1-0 la Reial Societat, en un partit en què el protagonista va ser Pau López, que va evitar dos gols dels bascos, un a cada part. El lateral dominicà Junior Firpo va anotar l'únic gol en rematar una centrada de Joaquín prolongada per William Carvalho. Avui es tanca la jornada amb un Llevant-Athletic que els visitants inicien en posició de descens.