L'argentí Eduardo Berizzo ha estat destituït aquest dimarts com a entrenador de l'Athletic Club pels mals resultats pel primer equip, segons ha comunicat el club, que ha informat que el fins ara tècnic del filial, Gaizka Garitano, es farà càrrec del conjunt bilbaí.

"L'Athletic Club ha decidit resoldre el contracte que unia al seu entrenador Eduardo Berizzo amb l'entitat", assenyala el comunicat de l'entitat basca. "Mila esker Eduardo, zorte on! -Moltes gràcies, Eduardo, bona sort! -", afegeix.

A més, el club ha informat que a partir d'aquest dimecres, Gaizka Garitano, fins ara entrenador del Bilbao Athletic, serà l'encarregat de substituir-lo, i el dijous dirigirà al quadre blanc-i-vermell per primera vegada en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l'Osca a el Alcoraz (18.30 hores), amb la còmoda renda del 4-0 de l'anada.

Berizzo, destituït a mitjans de la campanya passada al Sevilla, va recalar a l'Athletic Club aquest estiu, però els bons resultats no l'han acompanyat. En 14 partits de Laliga Santander, els bascos només n'han guanyat un, en l'estrena davant el Leganés a San Mamés, n'han empatat 8 i n'han perdut cinc, l'últim d'ells aquest dilluns al Ciutat de València (3-0).

Tot això fa que l'equip sumi 11 punts, a tres de la zona de permanència que marca el Vila-real. A més del duel davant els pepineros, els 'lleons' només han guanyat un altre partit oficial aquesta temporada, en l'anada dels setzens de final davant l'Osca.