Després d'haver triomfat en ter-res gironines el cap de setmana anterior, la duatleta del CT Granollers Laura Terradas (foto) i el duatleta del T-Bikes Club Triatló Mario Sinués van aconseguir repetir el graó més alt del podi al Duatló de muntanya d'Òdena. El mateix va passar entre els clubs, amb el CT Lluçanès, de nou guanyador en homes, i el CT Granollers, en dones. La prova de l'Anoia, que enguany celebrava la seva desena edició, va reunir més de 220 participants i també va ser el Campionat de Catalunya de Policies i Bombers.

La prova, que va ser organitzada pel Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME), amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena, va consistir en 5,4 km de cursa a peu, 22 km amb BTT i, per acabar, 2,7 km més d'atletisme.