L'entrenador argentí Eduardo Berizzo va ser destituït ahir com a entrenador de l'Athletic Club pels mals resultats recollits per l'equip aquesta temporada.

En un comunicat, l'Athletic va fer saber que l'entrenador del filial, Gaizka Garitano, és qui passa a fer-se càrrec del primer equip, que es troba en zona de descens, amb només 11 punts, i després de la derrota per 3-0 encaixada dilluns al camp del Llevant. Amb el Reial Madrid i el Barça, l'Athletic és un dels tres únics equips de la lliga espanyola que no ha baixat mai a Segona Divisió.

L'Athletic agraeix els serveis i el treball de Berizzo en els darrers mesos i li desitja molta sort d'ara en endavant. Gaizka Garitano ja es farà càrrec de l'equip avui i té el seu primer compromís oficial en el partit de tornada de la Copa del Rei, de setzens de final, al camp de l'Osca demà. Els bascos hi van amb una renda confortable (4-0) del primer partit. És la segona destitució de Berizzo en pocs mesos, ja que la temporada passada en va prescindir el Sevilla.